carti filme muzica idei polemici

scurt despre un protest

Un protest al cărui autor nu-l știam dar pe care Partidul Comuniștilor l-a revendicat.
Bre, dacă vrei să protestezi împotriva bandiților și corupților nu o faci lîngă Academia de Științe (deși nici ea nu e tocmai o instituție curată)!
Din contra, mergi în fața caselor corupților (unul din ei,Valeriu Guma tocmai a fost condamnat de o instanță din România) și-ți desfășori acolo steagurile și megafoanele așa ca să-i faci să se simtă incomod și să nu-și poată consuma în tihnă averile adunate în mod necinstit.
Dacă nu știi, Vlad Plahotniuc trăiește pe strada Bulgară, Vlad Filat undeva la Telecentru. Ai chef să le spui ceva, du-te la ei.
Lasă străzile centrale pentru uzul copiilor și al celorlalți orășeni ce vor avea de 1 mai o zi liberă.

Previous

Poklosie (2012)

Next

oximoroane cu minoritati sexuale

3 Comments

  1. W

    Amprenta partidului pur a tinereţii fără bătrâneţe şi vieţii fără de moarte este evidentă începând cu “Citeşte şi transmite altuia”. În plus, se vede că tovii nu prea ştiu să lucreze cu diacriticele, mai ales cu “ş” şi “ţ”

  2. W

    De fapt, langa academie se pot parca mai multe autobuze, or ei, în pofida lacunelor lingvistice sunt, din nefericire, organizatori excelenţi 🙁

  3. Profilul moral al protestatarilor e in genere o poveste aparte… Cred ca Oleg Voronin striga banditi la cei care l-au deposedat de averile pe care el le-a furat cinstit de la antreprenori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén