ura!

Vitalie Sprînceană
.

Bucurie in familie…sotia a castigat premiul pentru debut in cadrul Concursului National de  Dramaturgie, editia 2007 pentru piesa “Dor de cuc”…
Stirea:

Ministerul Culturii si Turismului din Republica Moldova a premiat cistigatorii Concursului National de Dramaturgie, editia 2007. In urma dezbaterilor si a votului secret, juriul, alcatuit din regizori, critici de teatru, a decis sa nu acorde premiul I participantilor la concurs. Premiul II in valoare de 9.000 lei a fost acordat lui Dumitru Crudu pentru piesa “Ultimul pitic de pe insula Wight”. Premiul III a fost impartit intre Alexandru Buruiana pentru piesa “Tandem” si Vitalie Bulat pentru “Č бűлŕ ňьěŕ нŕд нčěč”. Acestia au primit cite 7.000 de lei fiecare. Premiul pentru debut in valoare de 5.000 lei a fost acordat Emanuelei Sprinceana pentru piesa “Dor de cuc”.
Juriul a mai acordat doua mentiuni, fiecare a cite 2.000 lei lui Gheorghe Calamanciuc pentru piesa “Poetul Iepuras” si lui Mihail-Gheorghe Cibotaru pentru piesa “Intoarcere in trecut nu exista sau tradarea poate fi iertata, dar nu si uitata”.
Urmatoarea editie a Concursului National de Dramaturgie va avea loc in 2009.


9 Responses to “ura!”

Leave a Reply