dupa caciula lui A

S-a găsit căciula lui Ă din titlul revistei Stare de Urgenţă. Cică, au păpat-o tipografii… Există 2 momente: unul financiar: Crudu tre să plătească banii pentru servicii tipografice. Un alt moment este cel „moral” – gafa a compromis în parte ideea nobilă de a lansa un spaţiu alternativ de discuţie, fără eroi de paie, stereotipuri naţional(iste)e, fără isterie, cu multă ironie şi sentiment critic… Formal, gafa tipografică costă 10 % (cel mult) din sumă – dacă redacţia reuşeşte să ia ceva despăgubiri. Real, gafa face două palme în obrazul unor tineri entuziaşti… Eu îi zic lui Crudu să nu plătească nimic… să-i dea şi în judecată…
P.S. Revista are şi un blog.

10 thoughts on “dupa caciula lui A”

  1. Deci… deci… Ă-ul din siglă a fost într-adevăr mîncat de tipografi. Nu ştiu dacă intenţionat sau nu. (Din cîte ştiu eu… neintenţionat era f. greu să se întîmple…) Tirajul a fost redus drastic tot de aceştia: de la 2000 la 1000, în pofida înţelegerii noastre preliminare.
    Nu ştiu dacă astea se întîmplă pentru că Prag-3 îi aparţine lui Roşca Iurie, care îi aparţine lui Voronin… Nici nu mă prea interesează. Pe toţi doritorii şi necredulii îi invităm pe 10 ianuarie la tipografie să asiste la discuţia noastră cu directorul acesteia.

    Reply
  2. VA recomand o tipografie mai buna decat PRAG 3, unde puteti tipari color la cele mai bune conditii (cu conditia sa supravegheati procesul de pregatire a placilor, culorilor, tiparului etc). Eu asa am facut pret de 5 ani, tiparind ART-hoc (e drept, in alb-negru! dar pot recomanda culoare cat cuprinde…). Nu trebuie sa va cramponati de NE-profesionalismul tipografilor moldoveni: ei iti dai exact ce ceri!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.