anti(l)oh cantemir

 

Literatura are totusi o sansa la Chisinau… inscriptie pe o banca la Dendrariu…printre I+M=Love si papusha+max etc si-a gasit locul si un poet rus cu origini locale – Antioh Cantemir.

p.s. probabilitatea ca autorul necunoscut sa fi inscris numele altui Antioh Cantemir, fratele lui Dimitrie, ne-poet este mica, pe acest al doilea Antioh nu-l stiu nici macar profesorii de istorie.  

 

2 thoughts on “anti(l)oh cantemir”

  1. Eu stiam de Antioh fratele. Si profeasoarele mele de istorie la sigur stiau – dna Tricolici si dna Chicu – cand le vad o sa le intreb numaidecat.

    Un lucru pe care l-am invatat la radio – prezentatorul intotdeauna e mai prost decat totalitatea ascultatorilor. Cand spui ceva pe-alaturi tot timpul se gaseste unul mai tare in domeniu care vine sa te corecteze si mustruluiasca. Daca nu imediat, atunci suna sefului dupa tura, daca nu in ziua aceea – peste un an cand isi aduce aminte, sau macar printr-o scrisoare. Sau macar printr-un comentraiu pe blog. Sau peste 30 de ani cand el ajunge medic si intamplator treci la el vreun control.

    A-a-a-a-a, tii minte cand lucrai la radio ai zis ca cutare si cutare. Sa stii ca am verificat si nu-i asa…

    Despre ce vorbesc eu aici?

    klauss last blog post..Pustiul Ialpugului: stolul de călifari albi

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.