toti suntem egali in fata injuraturii! (crestinii la fel)

Motto:

Dumnezeul meu ba tantalau nu numai dragoste are,ci si ura! (sursa)

Așa înjură creștinii ortodocși moldoveni:

Sodomitule, sorosiști, mârlan poponar-euro-masonofil, stână sodomită, popândăi, jidomasoni, liberalo-pederast, Europenetrați, bestie satanică (variație: satană marxistă), lepădături satanice, pederast practicant/pederast ideologic, bolnav de europenoză sau americanită, berbece. sursa

Apoi, curve din cabala jidomasonică. sursa.

După, masoni, caracatiță jidomasonică, jigodie soromasonică (astea trebuie, vorba unui evlavios, atacate și lovite fără milă și polemică inutilă), slujitorul satanei (asta e mai tradițională), homus/homuș sovoUE, maimuță tâmpită ca și tat-to Lucifer, fiul sodomiei (aici ar fi o contradicție cu realitatea și cu argumentele creștine, or, dacă din cuplările homosexuale nu se poate concepe, cu atât mai mult fiii sodomiei  țin de domeniul imposibilului) sursa.

Bâdlă satanică (simbioză perfectă a fenii din pușcărie și a retoricii de inspirație biblică, быдло (rus) semnifică animalitate), jidovine (cu referire la evrei), curve vândute satanei (despre protestanți), mâncător de fecale, adeptul soroso-sodomei. sursa.

Democrație-demonocratică, post-sovietici descreierați, debili marxiști-sioniști, pedofili, europenismul=jidomarxismul=liberalism-democrație, fiul holerei și sodomeisursa

Iude plătite din gros de peste hotare care mănâncă  pâinea crescută de mâinile trudite ale ţăranilor noştri, trădători de frumos şi sfânt care sapă, ca dihorii, la temelia credinţei, lupi răpitori şi marionete ale răului, iudă a neamului, colcăit satanic ale unei persoane rătăcite şi bolnave duhovniceşte sursa

Așa înjură secularii și laicii:

Politiceni proști, preoți tâmpiți ai ortodoxiei ruse, popime hamelioneană rusă, politicieni „dansatori” în fața preoțimei descreerate și Kremlinului, spălare a creierilor cu ortodoxism!   sursa.

Năpârci rusofone, râsuri, sursa

După, lepădături, mancurți, mongoloizi, trădător de patrie și neam, păcat oftigos, lingăi, ticălos, spurcat, jeg, iuda iudelor care a vândut satul baptiștilor, pe voi la gunoi,porifere mizerabile!!!!!, curvă răsf@#$tă, homo-moldoberbecus, comuist. sursa.

În felul următor înjură patrioții:

Mutant al regimului sovietic de ocupație, lichele, om lipsit de Dumnezeu și de țară, criminal, tartori roșii, jigodie cu mințile spălate, adept al martorilor lui hrenova. sursa

Haimanale politice de toata mâna, pseudosavanți bicisnici (astea-s de pe blogul unui pretins poet care scrie pericol eminent in loc de pericol iminent), trădători din naștere, cu toții datornicii serviciilor secrete rusești, gunoaie politice, pseudointelectuale, pseudopatriotice, boseci de toata mâna, nemernici, tărfăloage de pseudosavanți. sursa.

Ar fi de comentat varietatea de teme și motive – masoni, evrei, comploturi, Rusia, trădători, animale – dar în spatele ei stă unitatea fundamentală și indivizibilă a indignării legitime ce nu-și găsește nicidecum o altă formă de exprimare decât înjurătura.

Fiecare înjurător, cum se și cuvine, suduie în numele unui adevăr universal sau al vreunui principiu sacru…

Lista ar trebui completată cu înjurăturile minorităților naționale și ale celor religioase, ale intelectualilor (ceva mai elaborate, dar tot ocări), politicienilor (păpușar, hoț, mafiot ar fi un început bun), țăranilor și cam ale tuturor cetățenilor.

Ca să înțelegem de ce nu iese un dialog public acătării în țara noastră pe nici o temă…

p.s. părere proprie: De departe înjurăturile creștinilor par cele mai diverse și inventive…În procesul lecturii eram foarte aproape de a uita că D-zeu este iubire. Noroc că m-a luminat insul citat în motto.

3 thoughts on “toti suntem egali in fata injuraturii! (crestinii la fel)”

  1. Intotdeauna m-a impresionat “calitatea” polemicilor virtuale. Senzatia mea este ca foarte multi oameni sunt intr-asa masura deteriorati neurotic ca folosesc orice prilej sa-si manifeste ura fata de lume.

    Reply
  2. cineva se arata suparat, pe o retea de socializare, si imi zicea ca as fi ofensat bunii crestini cu postarea mea..ca si cum, faptul ca alti crestini injura, nu i-ar deranja deloc..ii deranjeaza doar ca alde mine indraznesc sa arate cu degetul…si cred ca de asta si din alte motive ar trebui sa fac o rectificare ce ar explica cumva sensul interventiei mele: postarea mea scoate in vilega un ton general al discutiei, in care “extremistii” retorici au luat in captivitate dicursul public.
    sunt si o multime de oameni cumsecade..dar ei nu comenteaza, ei nu intervin, vocea lor nu se aude. ei sunt invizibili. prea ocupati cu alte chestii incat sa faca un efort de a participa la normalziarea spatiului public al discutiei…ei de obicei au de pierdut…

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.