o poveste politica cu 2 morale (cu Mihai Ghimpu)

 Întîi a fost așa: politicianul liberal Mihai Ghimpu, urmașul direct al lui Decebal, mare iubitor de limbă română și cunoscător fin al limbii poloneze, a postat pe profile-ul său de facebook o poză cu doi bărbați ce tîrîie din greu lemne pe una dintre șoselele țării. Piveliște desigur tristă. Și cinică, pentru că poza era făcută din Mercedesul politicianului.
Nu o faci pe ”etnograful” față de niște amărîți, cu atît mai mult cu cît ești politician și caloșii acestor sărmani ar trebui să-ți spună că ai eșuat ca politician, să aduci bunăstare în viața omului simplu.

 

ghimpu

Se vede însă că cineva mai puțin nătîng i-a spus amatorului de ”masaje subacvale” că gestul său e unul arogant și cu tupeu așa încît nea Mihai a schimbat poza, a scos insigna mercedesului (photoshopul taie cum vrei) și a adăugat un mesaj, ca să se vadă lumea că el e cel cu atitudine:
Pentru cei ce au condus , dar mai mult, pentru cei ce coduc astazi acest popor, poate vor inceta sa fure!

ghimpu 2

Două minute de muncă cu photoshop și uite că politicianul cu tupeu care fotografiază impasibil țărani tipici din salonul Mercedesului (automobil cu o poveste e foarte complicată) se transformă în tipul empatic care aduce necazul omului simplu în fața celorlalți politicieni, și mai ales în fața celor care fură!

Versiune alternativă a evenimentelor: Imaginea a fost făcută de mercedesul lui Mihai Ghimpu. Ghimpu a îndreptat greșeala mercedesului și a pus altă poza, cu mesaj corect pentru “cei ce fură”. 🙂

 

5 thoughts on “o poveste politica cu 2 morale (cu Mihai Ghimpu)”

 1. Лидер Либеральной партии Михай Гимпу в пути приметил двух молдавских крестьян, которые тащили дрова.

  Растроганный этим зрелищем сердобольный лидер молдавских либералов сфотографировал их и разместил снимок у себя на странице в Facebook с комментарием:

  “Для тех, кто правил, а в особенности для тех, кто правит сейчас этим народом, – может, они прекратят воровать!”

  Снимок был сделан из салона Мерседеса, в котором находился Михай Гимпу. Выдавал фирменный шильдик, который попал в кадр.

  Фотография вызвала бурные дискуссии. Пользователь Бытка Михаела написала:

  “А вы не вышли из Мерседеса, чтобы им помочь? ”

  Михай Гимпу на это ответил:

  “Можно помочь двум, десятерым, сотне, но не всем”.

  После этого фотография была отредактирована. Шильдик из кадра исчез.

  Взято отсюда:
  http://www.allmoldova.com/moldova-news/1249092987.html

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.