carti filme muzica idei polemici

UKSUS

Întâmplare întâmplătoare întâmplată întâmplător într-un sat din nordul Moldovei (Grinăuţi Raia, raionul Ocniţa)… Am mers la magazin (de fapt o casă veche, bătrânească, spoită cu tencuială europeană, reciclată rapid în supermarket rural cu ciorapi, bomboane, pâine, praf de spălat, chiloţi, selitră, vodcă la suta de grame) să iau o sticlă de oţet… Un vânzător ursuz hamal îmi propune o sticlă verzuie, plătesc şi îmi iau marfa… pe drum, o examinez fugar:

Logo-ul „Tuborg” de pe garafă e prima surpriză…Cum n-am auzit ca danezii să facă oţet m-am gândit că e vreo măgărie autohtonă, de la Vitanta sau alt producător de bere, ce s-ar fi gândit, că tot e criză, să nu mai dea sticlele la reciclare ci să pună oţet sau alte lichide alimentare direct în şip…

O a doua surpriză sta înscrisă la rubrica tradiţională Producător – minunatul acid acetic a fost fabricat de…Centrul Taekwon Do ITF „Bolboceanu”!

Cum ar veni, printre Chagi, Jireugi, Bandae şi Baro, antre(pre)norii luptători mai bagă două-trei căldări de apă în aparat, să iasă banu, să fericească norodul cu oţet şi lupte…

cred că criza i-a atins cumva şi pe sportivi: degrabă vor vinde şi pătlăgele marca ITF sau  Kasparov pentru a-şi asigura ceva finanţe…

Previous

starea de dupa orgie

Next

un viitor posibil pentru universitate

9 Comments

 1. Mda….
  Degrabă vor scoate în vînzare maioneză moldovenească în sticle de la bere “Chişinău Draft”, aşa cu figuri. 😀

  Bejenari Sergius last blog post..Ritul

 2. Vreu să văd cum se duce inspecţia sanitară/fiscală/veterinară la ITF 🙂
  SME’s strike back!

  Ion Grosus last blog post..Courrier de Moldavie No. 45

 3. MOLDOVA………. TARA TUTUROR POSIBILITATILOR

 4. dao

  Informaţie. Dacă pe mine nu mă înseală memoria, Dl Bolboceanu e un fost “specialist” in lupte, ceva sambo sau judo, demult retras din sport, dar demult. Vre-o 15 ani in urmă, în perioada “primelor cincinale”, el l-a căpătat in Moldova pe un maestru de tae-kwon-do din Korea de Nord. Acela a făcut aici nişte antrenanement, au mai fost nişte figuri, dar în final moldoveanul s-a pricopsit cu o centura neagră, nu mai ştiu al cîtîlea dan. În artele marţiale este o tradiţie, de la al patrulea, cincilea dan în sus, titlurile se acordă nu pentru perfomanţe, dar pentru promovarea stilului. Probabil, dumnealui promovează nobila artă a tae-kwon-do-ului.

 5. o da, otetul (sper ca nu) a fost facut prin transpiratia … mintii

  ceziceus last blog post..Politica, poporul, indihnarea si consecintele

 6. presupun ca asta se obtine dupa ce berei tuborg ii expira termenul de valabilitate)

  thelessersins last blog post..Big topic

 7. este un motiv sufucient ca Tuborg sa ceara un prejudiciu, si despagubiri firmei producatoare de otet! Dar, la cat costa acest produs ar trebui sa treaca ani ca sa adune suma…desi, daca si statul moldav are actiuni, sa scoata din “fondurile intangibile”!:))))

  Vladimir B.s last blog post..De sărbătoarea Sfântului Gheorghe

 8. ha ha ha!!!! doar ca sa rad din suflet!!! paradoxul identitatii MD-oiano-esti

  angelas last blog post..FUSTA 3M. Magnus Moldovan and M*

 9. Posibil ca e o sticla reciclata – ceea ce e o veste buna, deoarece inseamna ca la noi reciclarea nu este intr-o stare chiar atit de proasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén